Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KİEV'İN EN GÖZDE MEKANI OLDU ; BARBERSHOP TAMER !!!

Hashtag

Yurt dışında yaşayanların sıkça yakındıkları konulardan biri, Türkiye’de alıştıkları tarzda tıraş olamamak. Ancak Kiev’de bu uzun süredir “sorun” olmaktan çıktı.

Deneyimli kuaför Tamer Secereli’nin işlettiği “BarberShop Tamer”, kısa sürede yalnızca Türkler değil, Ukraynalılar ve “expat”lar arasında da popüler hale geldi.

Adanalı erkek berberi Tamer Secereli, yaklaşık 10 yıl önce Kiev’e geldi. Önceleri evde kısıtlı imkanlarla müşterilerini kabul eden Secereli, daha sonra Kreşatik Caddesi’nde açtığı berber salonuyla hizmete başladı. Ancak Ukrayna’yı kasıp kavuran Maydan olayları patlak verince mecburen dükkanı kapadı. Bir süre tekrar evde hizmet verdikten sonra ikinci salonunu açtı.

O günleri anlatan deneyimli kuaför, “Kiev’de bu alandaki boşluğu görerek hizmet vermeye başladık. Çok fazla talep olması üzerine müşterilere yetişemeyince Türkiye’den ustalar getirdik, daha büyük bir yere geçtik” diyor.

Kiev’in merkezindeki Antonoviça (Gorki) Caddesi’nde bulunan BarberShop Tamer bugün dört ustayla hizmet veriyor. Türk usulü sakal tıraşı yapılan salonda, ayrıca dört manikür ustası bulunuyor.

Secereli, önceleri genelde Türklerin tıraş olmaya geldiğini, ancak son dönemde Ukraynalı müşterilerinin arttığını söylüyor:

“Bugün salonumuza gelen kişiler arasında Ukraynalılar ağırlıkta diyebilirim. Farklı ülkelerden yabancılar da giderek bize daha fazla ilgi gösteriyor. Kalitenin yanı sıra atmosferin ve sunduğumuz servisin de bunda rolü var. Biz salonumuza gelen kişileri yalnızca müşteri olarak görmüyoruz, aramızda özel bir dostluk bağı oluşuyor. Daimi müşterilerimiz arasında Türk ve Ukrayna toplumunun, iş dünyasının önde gelen isimleri var. Sayın Büyükelçimize, birçok Büyükelçilik çalışanına da hizmet veriyoruz.”

VIP odasında da müşterilerini ağırlayan BarberShop Tamer, saç tıraşında yalnızca erkeklere hizmet veriyor ve müşterilerini randevulu kabul ediyor.

BarberShop Tamer’e online randevu yapmak için tıklayın: https://barbershoptamer.com

Adres: Antonoviç Caddesi, 39

+380 93 302 63 01

. Towntalk
remove_red_eye259

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur