Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

UĞRADIĞI SALDIRI YANINA KÂR KALDI !!!

Hashtag

Profile image

Nursema

Kuzey Ren-Vestfalya

Bayram günü polisten dayak yedi. Üstüne bir de ‘Polise mukavemetten’ 90 gün hapis cezası aldı. Mahkemeye itiraz etti, haklı bulundu ancak yediği dayakla kaldı.

Almanya'nın Duisburg kentinde yaşayan Mehmet Kara, iki yıl önce Ramazan Bayramı'nın ilk günü aracını hatalı park ettiği için polisle tartıştı. Polisler, Kara'ya orantısız güç kullandı, kafasına tekmeler attı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Dayakçı polisler görülen davada beraat etti, Mehmet Kara'ya polise mukavemetten 90 gün hapis cezası verildi.

GEÇ DE OLSA ADALET GELDİ

Ceza, 5 bin 400 euro para cezasına çevrildi. Kara, üst mahkemeye başvurdu. Duisburg Ruhrort Mahkemesi'nde yeniden görülen davada Kara, polise mukavemet suçundan beraat etti ve "İki yıl sonra da olsa adaletin tecelli etmesi beni ve ailemi mutlu etti. Güvenlik kamerası görüntüleri de ortadayken haksız gösterildim ancak mücadelem sürdü" dedi. DUİSBURG

ÖNCE HAKARET SONRA DAYAK

Kara, iki yıl evvel bayram namazı sonrası anne ve babasını ziyarete gitti. Otomobilinin bagajında ağır eşyalar olan Kara, aracını evin önüne park etti. Eşyaları boşaltırken polis geldi. Derdini anlatırken polisler ceza yazdıklarını söyleyip, "Siz zaten vergi ödemiyorsunuz" dedi. Kara, kısa süre müsaade isteyince polisler takviye ekip çağırdı. Kara'nın gözlerine biber gazı sıkan polisler, terörist muamelesi yaptıkları Kara'nın başını tekmeledi. Bayılan Kara, gözünü hastanede açtı.

. Towntalk
remove_red_eye356

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur