Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ALMANYA'DAN BU ŞEHİRLERE DİREKT UÇUŞLAR BAŞLIYOR !

Hashtag

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2019/20 kış uçuş programını açıkladı. SunExpress, kış sezonunda Ankara’dan sunduğu seferlerin sayısını arttırırken aynı zamanda yeni destinasyonlar da ekleyecek. Yeni kış tarifesinde Ankara’dan Almanya Münih’e haftanın her günü, Düsseldorf’a haftada 5, Frankfurt ve Stuttgart’a ise haftada 2 uçuş düzenleyecek olan havayolu, ilk kez kış sezonunda Amsterdam ve Köln’e haftada 1 uçuş sunmaya başlayacak.

Havayolu Anadolu’dan Almanya’nın birçok kentine direkt uçuşlar düzenliyor

Diyarbakır’dan tarifeli ve direkt seferlerle dış hat uçuşu gerçekleştiren ilk ve tek havayolu olan SunExpress, bu kış da Diyarbakır’ı Düsseldorf ve Hannover’e bağlamaya devam edecek. SunExpress, bu kış yine ilk kez Elazığ’dan Düsseldorf’a ve Frankfurt’a haftada 1 kez direkt sefer sunmaya başlayacak. Samsun – Stuttgart uçuşlarını bu kış da sürdürecek olan SunExpress, Adana, Gaziantep, Diyarbakır ve Kayseri’den İzmir ve Antalya üzerinden SunExpress ağındaki pek çok destinasyona cazip bağlantılar sunmaya devam edecek.

https://www.turizmavrupa.com

. Towntalk
remove_red_eye2857

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur