Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KISA BİR UKRAYNA SEYAHATİ !

Hashtag

Türk vatandaşlarına vize uygulamayan ülkeler arasında olan ve çipli kimliğinizle de gezebileceğiniz Ukrayna en güzel tatil alternatiflerinden biri oluyor.

Ukrayna nerede diye soranlara söyleyelim, Doğu Avrupa'da. Ukrayna hangi ülkeye bağlıdır ve Ukrayna bağımsız bir ülkedir.

2019 yılında bağımsızlığının 28.yılını kutlayan bu eğlence dolu ülkeye yapacağınız Ukrayna turu ile Ukrayna parasının TL karşısında ucuz olması nedeniyle Ukrayna şehirlerinin tamamını rahatça gezebilirsiniz.

Ukrayna'da Hakkında Bilinmesi Gerekenler :

1. Dünyadaki pek çok kültürden farklı olarak, Ukraynalılar evlilik yüzüklerini soldaki değil sağdaki parmaklarına takarlar.

2. Dünyaca ünlü “O Sole Mio” şarkısı bu ülkeye ait.

3. Her yıl 23 Haziran'da düzenlenen Ivana Kupala Günü, Ukrayna'nın en eğlenceli yerel kutlamalarından biridir. Erkekler ve kızlar birlikte ateşin üzerinden atlarlar. Yöre halkı, bir çiftin birbirlerini kavramaksızın ateşi atladığında, aşklarının ömür boyu sürmesi gerektiğine inanır.

Kaynak: www.gruppal.com

. Towntalk
remove_red_eye451

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur