Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'DA DERBİ MAÇ İZLEMEK İSTEYENLERİN DİKKATİNE !!!

Hashtag

Sevgili Fenerbahçeliler,

Kanada Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu, Fenerbahçemiz ile Galatasaray'in 28 Eylül 2019, Cumartesi günü oynayacağı Spor Toto Süper Ligi Cemil Usta Sezonu 6. hafta maçını hep birlikte seyretmek icin Boutique Meals - Catering & Banquet Hall’da gerekli hazırlıkları yapmıştır. Birkac Fenerbahçe sevdalısı dostunuzu/arkadaşınızı getirerek bu coskuya katılırsanız seviniriz. Maç Toronto saati ile 13:00'de başlayacaktır.

Dernek üyelerimiz (aidat ödeyen) için 20 CAD. Dernek üyesi olmayan ve aidatlarını ödemeyen dernek üyelerimiz için ücret 30 CAD. Ücrete Brisket Sliders dahildir.(French Fries, Mozarella Sticks, Chicken Wings, Meatballs) Cookies & Pastries, Su-Kahve-Çay Alkollü içecekler bardan ücreti karşılığında temin edilebilir.

Boutique Meals - Catering & Banquet Hall'ın adresi aşağıdadır;

1100 Millwood Road Toronto Ontario M4H 1A3

Adresin haritası için:

https://www.google.com/…/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xff2e95e01de4…

Boutique Meals

★★★★☆ · Caterer · 1100 Millwood Rd

www.google.com

Her zaman söylediğimiz gibi, iyi bir karşılaşma olması ve sonunda kazanan tarafın büyük Fenerbahçe camiası olması dileğimizle..

Saygı ve selamlarımızla,

Fenerbahçe Kanada Derneği Yönetim Kurulu,

. Events
remove_red_eye380

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur