Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Windsor ve Windsor Royal Park Günü birlik Gezi

Hashtag

27 Ekim (pazar) Fiyat £28 çocuklar £25

Otobus kalkis saat 8.30

Adres Aysen Travel, 13 kandal parade sliver st. Edmonton N18 1ND.

Windsor Kalesi, tarihin sürekli olarak ikamet edilen en eski yapılarından biri. 11. yüzyıldan bu yana İngiliz kraliyet ailesine ev sahipliği yapan kale, geçmişte büyük savaşlar atlatmış bir yer. Çok sayıda yabancı politikacının ağırlandığı saray, Kraliçe Elizabeth’in özellikle hafta sonu vakit geçirmeyi sevdiği bir yer. Kraliyet ailesine ait pek çok unutulmaz ana da ev sahipliği yapan Windsor Kalesi, son olarak Prens Harry ve Meghan Markle’in evlilik törenine tanıklık etti.

Windsor Sarayı, Canaletto, Rubens, Gainsborough gibi ünlü ressamların tablolarının da bulunduğu bir saraydır. Sarayın belli bölümleri ziyaretçilere de açık. Şahsi veya grup halinde ziyaret edebileceğiniz Windsor Sarayı’na giriş ücreti 21.50 poundtur. Öğrenciler için bu fiyat 19.50 poundtur.

William 1078’de ilk hisarı inşa ettikten sonra kale, İngiliz Kraliyet ailesi için yazlık yerleşke görevi gördü. Dünyanın içinde hala yaşam süren en eski kalesi olan Windsor Kalesi, iki muhteşem avlu etrafında inşa edilmiştir. Kale, Kraliçe evde olduğunda kapalıdır. Kraliyet bayrağı dalgalanıyorsa kale ziyarete kapalı demektir. Ayrıca kalenin 6 mil uzunluğa sahip muhteşem bir parkı vardır. Kaleyi ziyaret ettiğinizde, muhafızların nöbet değişimine mutlaka tanıklık etmelisiniz.

Cazibe Sammali‎ ( www.facebook.com/profile.php?id=100011369904396 )

. Events
remove_red_eye291

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur