Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA TÜRK VE AFGAN GENÇLERİ ARASINDA KAVGA !!!

Hashtag

Salı günü Coupure Rechts 312 Gent adresindeki “Kta Mobi” okulunda okuyan Türk öğrencilere, Afgan gençlerinin henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle okul çıkışı bıçak, sopa ve demir çubuklarla saldırısı sonrası yaşanan gerginlik korkutan boyutlara ulaştı.

Hemen yarısı gün Afgan gençlerin Türk gençlerine saldırdığını duyarak toplanan Türk gençleri, sosyal medya üzerinden Afgan gençlerini Gent şehrindeki El-Paso parkına düello ya davet ettikleri iddia edildi. Fakat, Afgan gençlerin hazır olmadıkları ve yeterli sayıya ulaşamadıkları için parka gelmedikleri aktarıldı.

Toplanarak yeterli sayıya ulaşan Afgan gençleri, düello’dan korkmadıklarını göstermek ve meydan okumak için bu kez Gent Brugse Poort bölgesinde Türk genci avına çıkarak, sokakta gördükleri Türk gençlerine saldırdıkları bildirildi.

Gent polis müfettişi Bart De Cocker, gençler arasında bir haftadır devam eden olaylarla ilgili olarak, 4 Türk gencin idari olarak tutuklandıktan sonra serbest bırakıldıklarını ve bir haftadır devam eden olayların tırmanmaması için polis sayısını ve söz konusu sokaklarda polis devriye sayısının artırıldığını açıkladı.

Türk ve Afgan gençleri arasında devam eden kavganın aynı zamanda Gent belediye başkanına da bildirildiği açıklandı.

. Towntalk
remove_red_eye1050

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur