Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

SILA YOLUNDAN DÖNEN GURBETÇİLER DİKKAT !!!

Hashtag

Bu yaz Türkiye’ye otomobille seyahat edip yaşadıkları ülkelere geri dönen sılayolu yolcuları çok dikkatli olmalı. Yolculuk esnasında benzin istasyonu, vinyet satış noktası veya markette banka kartıyla alışveriş yapanların döndükten sonra harcama kayıtlarını gözden geçirmeli.

Sılayolu’nda vinyet alırken hesabınızdan fazla para kesilmiş olabilir

Çünkü hesabınızdan fazla para çekilmiş olabilir. Örneğin benzin istasyonunda görevli 70 Euro yerine bir sıfır fazla yazarak 700 Euro girmişse ve siz de miktarı kontrol etmeden şifrenizi girerek onay vermişseniz bu para hesabınızdan çekilmiş olabilir. Veya bulunduğunuz ülkedeki para birimi Euro’ya yanlış çevrilmiş ve sizden daha yüksek bir miktar çekilmiş olabilir. Bütün harcamaları tek tek gözden geçirmekte fayda var. Eğer bir hata fark ederseniz derhal bankanızla irtibata geçip bu ödemeyi durdurma ve parayı geri çekme ihtimaliniz var. Ancak bunu yapabilmeniz için fazla vakit kaybetmemeniz gerekiyor.

Kaynak: https://www.turizmavrupa.com/silayolundan-donen-gurbetciler-mutlaka-yapmali/

. Towntalk
remove_red_eye263

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur