Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ŞİRKET ARACI KULLANANLARA KÖTÜ HABER !

Hashtag

Fransa’da şirket aracı kullanaFransa’da şirket aracı kullanan çalışanların da ceza yemesi durumunda puanının gitmesini sağlayan düzenleme yürürlükte.

Ocak ayında yürürlüğe giren yasa ile artık şirket aracı kullananlar yedikleri cezadan sadece parasını ödeyerek kurtulamayacaklar.Ceza tutarı için belirlenen puanlarını da kaybetmiş olacaklar.

1 Ocak 2017’den itibaren geçerli olan yasaya göre şirket sahipleri radar cezası da dahil puan götüren ceza işleyen şirket çalışanlarının kimliklerini bildirmek zorundalar. Ceza eline ulaşan şirket yetkilileri için bildirme süresi ise 45 gün olarak belirlendi. Bu süre zarfından cezaya neden olan sürücüyü bildirmeyen şirketlere ise 675 Euro para cezası gönderilecek. Ehliyet gerektiren bir işte çalışan bir işçinin kaybedilen punlar neticesinde ehliyeti elinden alınırsa aynı zamanda işini de kaybetmek ile karşı karşıya kalacak.nlar için kötü haber!

Kaynak: www.arti33.com

. Towntalk
remove_red_eye241

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur