Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BREDA'DA GEZİLECEK YERLER

Hashtag

Breda’da gezilecek yerler;

Grote Kerk (ya da Onze-Lieve-Vrouweker): 1410-1547 yılı arasında inşa edilmiş gotik kilisenin kulesi 97 metre. Breda’ nın en önemli simgesidir.

Görüntü Müzesi (Museum of the Image (MOTI)): Grafik dizaynı üzerine kurulmuş müze, Hollanda’nın alanında gözde müzesi. Gerçi başka müze var mıdır sadece grafik dizaynı için, o da ayrı. Neyse.. Bu müzede genç fenomenlerin sosyal, ekonomik ve sanat tarihi alanında çalışmaları ve yeni dizaynları yer alıyor.

Breda Müzesi (Breda’s Museum): Sanat sergileri ve Breda tarihinin sergilendiği müze. Chassé Park’ın içindeki Parade‘deki ana binasını dışında, üç sergi alanı daha var: Breda’s Museum de Kerkschat, Breda’s Begijnhof Museum ve Breda’s Museum Buitenpost Holland Casino.

Bira Reklamları Müzesi (Beer Advertisements Museum): Eğer eski bira reklamlarını beğeniyorsanız ve özel bir ilginiz var ise, bira reklamlarının ilk başlandığı günlerden 1960′ a kadar olan sürecini görmek için bu müzeyi ziyaret edebilirsiniz. Müze, büyük ihtimalle Avrupa’ nın en büyük kolesiyonuna sahip.

Komutan Maczek Müzesi (Generaal Maczek Museum): 2. Dünya Savaşı’na ait özel koleksiyonlar, sergiler, ojbjeler ve belgerin yer aldığı müze, özellikle savaş zamanı Breda ve çevresine ait olayları gözler önüne seriyor. Müze daha çok Komutan Maczek’in savaş zamanına odaklanmış

Nieuwe Veste: Belediyenin sanat binası

Bouvigne Kalesi (Castle Bouvigne): Suni gölün ortasında tam olarak ne zaman inşa edildiği bilinmeyen şatovari ev, resmi kayıtlarda ilk 1554 yılında bahsediliyor. Evin ilk sahipleri de yine resmi kayıtlara göre, Van Brecht Ailesi. Bu ev denilen şatoyu yazlık olarak kullanıyorlarmış. Artık kalenin sahibi su yolları firması Waterschap.

Belcrum Plajı (Belcrum Beach): Hollanda’nın güneyinde deniz yok ki kumsal olsun demeyin. Evet deniz yok ama Brada’ nın plajı var. Çeşitli atölyelerin düzenlendiği, doğa sorumluluk projelerinin olduğu, sanat ile iç içe bir plaj. Programlarını görmek için tıklayın.

NAC Museum: 1912 yılından bu yana NAC spor klübünün geçimişini, eskiye dair fotoğraflarını görebileceğinizspor klübünün müzesi.

KAYNAK

http://www.bergenopzoom.nl

https://english.breda.nl/

http://www.europeanbeerguide.net/nbrapubs.htm#verschuren

http://www.netherlands-tourism.com

http://gezikumbarasi.com

. Towntalk
remove_red_eye653

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur