Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE MÜJDE !

Hashtag

Yurtdışında yaşayan milyonlarca vatandaşımız yıllardır hep aynı konulardan şikayetçi. Seçim zamanı gurbetçilerin hep dertleri dinleniyor ve çözüm önerileri getiriliyor ancak daha sonra bunların çoğu unutuluyor. Örneğin uçak bilet fiyatlarının yüksek olması ve kalabalık aileleri oldukça zorlaması bunların başında geliyor. Türkiye Büyük Millet Meclisinde yurt dışındaki Türklerin sorunlarıyla ilgilenecek bir komisyon kurulacağı haberi geldi. Bu elbette olumlu bir gelişme. Bilgiye göre 10 Ekim 2019 Perşembe günü Dışişleri Komisyonu toplantısında verilecek bir önerge ile oya sunulacak olan komisyonda değişik partilerden temsilciler yer alacak.

Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, geçtiğimiz hafta yaptığı konuşmada bu girişimi gündeme getirmişti. Bakalım komisyon kurulursa gurbetçilerin uçak bilet fiyatları, askerlik, emeklilik veya sınır kapılarındaki bekleme kuyruğu gibi sorunlarına el atacak ve çözümler bulabilecek mi?

Kaynak: https://www.turizmavrupa.com

. Towntalk
remove_red_eye586

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur