Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

SÜRÜCÜLER TEHLİKE'DE ❗❗

Hashtag

Otomobille yurtdışına çıkan sürücüler herhangi bir trafik suçu işlediklerinde aradan aylar sonra bile ceza alabiliyorlar. Özellikle Türkiye’ye yolculuk yapıp bir çok ülkeden geçmek zorunda kalan sürücüler şu günlerde ceza yazıları alıyorlar. Genellikle aşırı hız yaptıkları için kameralara yakalanan araçların sahiplerine yüzlerce Euro’luk faturalar gönderiliyor. Hatta bir çok kez sürücülerin trafik ihlalinde bulunduklarından haberi bile yok.

Örneğin Almanya ile Avusturya arasında bu tür cezaların takibi ile ilgili sıkı bir işbirliği var. Benzer durum diğer Avrupa ülkeleri için de geçerli. Yani siz herhangi bir yabancı ülkede trafikte suç işlediyseniz yetkililer bu cezayı Alman makamları aracılığı ile araç sahibine ulaştırıyorlar. Ceza ödenmediği taktirde miktar artabiliyor. Sürücüler açısından en büyük tehlike şu: Eğer cezayı ödemezseniz bir daha bu ülkeden geçtiğinizde sizden bu para artı işlem parası ve faizi talep edilebilir.

Verilen bilgiye göre uluslar arası trafik suçlarında makamlar ceza miktarı 70 Euro’yu geçmesi durumunda peşini bırakmıyorlar ve talip işlemi başlatıyorlar.

KAYNAK TURİZM AVRUPA

. Towntalk
remove_red_eye329

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur