Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW JERSEY'DE UYARI !!!

Hashtag

New Jersey eyaletinin Paterson şehrinde faaliyet gösteren Brother Produce adlı markette satılan ürünlerde Hepatit A tespit edildi. Devlet sağlık görevlileri geçen hafta Brother Produce’ten alışveriş yapanları uyararak tüm ürünleri atmalarını istedi.

New Jersey eyaletinin Paterson şehrinde faaliyet gösteren Brother Produce adlı markette satılan ürünlerde Hepatit A tespit edildi. Devlet sağlık görevlileri geçen hafta Brother Produce’ten alışveriş yapanları uyardı ve onaylanmış Hepatit A vakası nedeniyle ellerindeki tüm ürünleri atmalarını istedi.

Yapılan açıklamada son olayla ilgili yapılacak önleme tedavisinin en geç 19 Ekim 2019’da sona ereceği belirtildi. Sağlık sigortası olmayanların ya da sigortaları sınırlı olanların Paterson Sağlık Dairesine başvurabilecekleri de yapılan açıklamalar arasında. PEP kontrollerinin cumartesi, pazar ve pazartesi günleri 09: 00-22: 00 arasında randevuya gerek olmadan yapılabileceği bildirildi. Konu hakkında 973-321-1277 x 2757 numaralarından daha fazla bilgi alınabileceği belirtildi.

. Towntalk
remove_red_eye2527

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur