Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Almanya Bremen Ve Christmas Gezisi

Hashtag

2 - 4 ARALIK 2 GECE 3 GUN HOTEL KAHVALTI BREMEN UCAK ALANI TRANSFERI DAHIL FIYAT £275

Gelmek isteyen arkadaslar oncelikle £100 deposit ile listeye alinacaktir bilginize duyrulur Gezi iletisimi Tel 07887404969 Sengul hanim

Almanya'da Weser Nehri kıyısındaki kültür şehri Bremen, bir kasaba kadar samimi ve rahat, bir metropol kadar canlı.Grimm Kardeşler’in fabl üslubunda yazdığı Bremen Mızıkacıları masalı ile tanınan şehirde hayat bir masal kadar güzel.

Hemen her yere rahatlıkla yürüyebileceğiniz şehir, tramvay hatlarıyla örülü. Bremen, mimarisi, müzeleri, liman bölgesi, kültürel aktiviteleri ve renkli hayatıyla eski ve yeniyi birlikte sunuyor.

.Şehri gezerken pirinç ve çelikten yapılmış iki bin adet çivi işaretli yol size rehberlik edecek.Kuzey Almanya’nın en eski panayır alanlarından biri olan Marktplatz Meydanı’nda en dikkat çeken mimari eserler ikiz kuleli St. Petri Kathedrali ve yeşil çatılı Rathaus Belediye Sarayı.Kuzey Almanya'da Weser Nehri kıyısındaki kültür şehri Bremen, bir kasaba kadar samimi ve rahat, bir metropol kadar canlı.

‎Cazibe Sammali‎

. Events
remove_red_eye253

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur