Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

TÜRK KONSOLOSLUĞUNDAN GÜVENLİK UYARISI: BİZE HABER VERİN !

Hashtag

Yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarının şu günlerde provokasyona kapılmaması ve herhangi bir sorunla karşılaşmaması için uyarı yapıldı. T.C. Nürnberg Başkonsolosluğu sosyal medya hesabından vatandaşlarını, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerini uyardı. Konsolosluk şu ifadelere yer verdi: “Bilindiği gibi, ülkemizce başlatılan “Barış Pınarı Operasyonu“nu gerekçe göstererek görev bölgemizde aşırı ve bölücü unsurlar tarafından çeşitli eylem ve gösteriler düzenlenmektedir. Olası tehditlere karşı Türk işyerleri, dernekler ve ülkemizle bağlantılı diğer kurum ve kuruluşlara yönelik gerekli güvenlik önlemlerinin alınması yerel emniyet makamlarından talep edilmiş olmakla birlikte, vatandaşlarımızın da müteyakkız olmaları, kendilerine yönelik herhangi bir tehdit duyumu almaları durumunda Alman emniyet birimlerini bizzat bilgilendirmeleri ve eşzamanlı olarak Başkonsolosluğumuzu haberdar etmeleri yararlı olacaktır.

Diğer yandan, vatandaşlarımızın, bölücü unsurlarca gerçekleştirilen eylem ve gösterilerde provokasyonlara karşı soğukkanlılıklarını korumaları ve itidalli davranmaları konusunda hassasiyet göstermeleri önemle rica olunur.

Son olarak, sosyal medya ve benzeri kanallar üzerinden gereksiz yere paniğe yol açacak tarzda yayılan teyid edilmemiş asılsız açıklama ve ihbarlara itibar edilmemesi önem arz etmektedir.”

KAYNAK TURİZM AVRUPA

. Towntalk
remove_red_eye246

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur