Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

TÜRK YOLCU 50 BİN EUROLUK ALTINLA YAKALANDI ❗❗

Hashtag

Geride bıraktığımız Sılayolu sezonunda yine bir çok vatandaşımız Türkiye dönüşünde yanında gümrüğe bildirilmemiş altın takılarla yakalandı. Karayolundan seyahat edenler, yanında fazla altın bulunduğunda bunu vergilendirmek zorunda olduğunu, hatta bunu yapmazsa gümrüklerde bu altınlara el konulduğunu ne yazık ki bilmiyorlar. Veya bilse de bile bile bu riske giriyorlar. Bulgaristan veya Sırbistan gibi ülkelerde fazla miktarda takıya el konuluyor, kişi vergi ve ceza ödemek zorunda kalıyor. El konulan altınları geri almak ise çok zor. Hatta bazı durumlarda hiç geri alamayabiliyorsunuz.

Bugün size Sırbistan’dan bir örnek sunmak istiyoruz. Sırp gümrüğünün paylaştığı bir bilgiye göre Türkiye’den karayolundan dönen bir kadın yolcu, yanında tam 50 bin Euro değerinde altın takıyla yakalandı. Yanında en az 40 bilezik bulunan kadın hakkında yasal işlem başlatılmak zorunda kalındı. Fransa’da yaşayan kadının ne kadar ceza ödediği hakkında bir bilgi verilmedi ancak bu miktarın yüksek olduğu kesin. Bu nedenle Türkiye’de takı getirenlerin bunun ne kadar riskli olduğunu bilmesinde fayda var.

. Towntalk
remove_red_eye485

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur