Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

UÇAK BİLET FİYATLARINA TEPKİ BÜYÜYOR ❗

Hashtag

Her yıl yüzbinlerce gurbetçi vatandaşımız Avrupa’dan Türkiye’ye otomobille seyahat ediyor. Hatta son bir iki yılda sayılarda artış gözlendi. Bunun başlıca sebebi Türk Hava Yolları başta olmak üzere havayolu şirketlerinin okul tatillerinde uyguladıkları bilet fiyatı politikası. Elbette bu sadece Türk havayolu şirketleri için geçerli değil. Diğer ülkelerin havayolu şirketleri de tatil dönemi fiyatları yükseltiyor. Ancak vatan hasreti ile yanıp tutuşan gurbetçiler artık fiyatlara isyan edip „Ödememiz gereken miktar belimizi büküyor“ diye dert yanıyorlar. kalabalık çocuklu aileler, yaz aylarında memlekete uçmanın neredeyse 3 bin Euro tuttuğunu, buna bir de Türkiye’de yapılacak harcamaların da eklenmesiyle bir ailenin ortalama 5000 Euro harcamak zorunda kaldığına dikkat çekiyor.

Gurbetçi: Artık ödeyemiyoruz

Gurbetçiler her fırsatta en azından çocuklu ailelere indirim yapılmasını, Türkiye’de olduğu gibi bir tavan fiyatı uygulanmasını istiyorlar. Bu dileklerini yıllardır dile getiriyorlar. Ancak ne yazık ki bu haykırışlara rağmen fiyatlarda ve uygulamada bir değişiklik olmuyor. Aileler bu yıl da çaresiz yüksek fiyatlara Türkiye’ye uçmak zorunda kaldılar. Bunu tabiki maddi durumu yetenler yapabildi. Maddi durumu olmayanlar ise en az iki gün süren zorlu bir yolculuğu göze alarak otomobille seyahat etmek zorunda kaldı. Bakalım önümüzdeki yıl için herhangi bir düzenleme olacak mı ve THY ve diğer havayolu şirketleri gurbetçilerin sorununa bir çare bulabilecekler mi?

TURİZM AVRUPA

. Towntalk
remove_red_eye361

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur