Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ŞAHBAZ VE TİYATRO MOOD AVRUPA YOLUNDA ❗❗

Hashtag

Usta yönetmen ve oyuncu Mustafa Şahbaz tarafından Kuşadası’nda kurulan Tiyatro Mood grubu hazırladığı üç farklı oyunla Avrupa turnesine hazırlanıyor.

Grubun Adalı oyuncularından Güven Filiz, Fatih Kaplan’ın yazıp Mustafa Şahbaz'ın yönettiği “Bir Şizofrenin Aşkı” isimli tek kişilik oyunla izleyici karşısına çıkacak. Prova çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyleyen Filiz, “Hayatım boyunca beklediğim bir rolü çalışıyorum. Zor bir karakteri canlandırıyorum, Kuşadalılara muhteşem bir oyun sergileyeceğim” diyor.

22 KASIM'DA MÜNİH'TE

Öte yandan oyuncu ve yönetmen Mustafa Şahbaz, kasım ayında çıkacakları Türkiye ve Avrupa turnesinde, oyuncu Aylin Önder ile birlikte yazdığı “Oyuncu Musun Canım Sen?” isimli interaktif komedide birlikte rol alacak.

Tiyatro Mood oyuncuları Mustafa Şahbaz, Aylin Önder ve Güven Filiz “Aşkım Aşkım” isimli üçüncü oyunda ise birlikte sahneye çıkacaklar.

Kasım ayında üç oyunla izleyici karşısına çıkacaklarını açıklayan Mustafa Şahbaz, Oyuncu musun Canım Sen ile 22 Kasım’da Münih’te izleyici karşısına çıkacaklarını ifade etti. 1-2 Aralık tarihlerinde Kuşadası’nda üç oyunu da sahneye koyacaklarını söyleyen Şahbaz, 4-5 Aralık tarihlerinde Marmaris ve 14-15 aralık tarihlerinde Nürnberg’te izleyici karşısında olacaklarını belirtti. İngiltere ve Fransa turneleri için görüşmelerinin sürdüğünü vurgulayan Mustafa Şahbaz, Türkiye’de Bodrum, İstanbul, Ankara ve Antalya’da da oyunlarını sahneleyeceklerini ifade etti.

MUHBİRCE

. Events
remove_red_eye339

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur