Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

8 Gönüllü Anne Derneği’nin Düzenlediği Cumhuriyet Balosu Büyük İlgi Gördü

Hashtag

Belçika’nın Başkenti Brüksel’de 8 Gönüllü Anne Derneği’nin Elite Event Center’de düzenlediği Cumhuriyet’in 96.cı yıl dönümü balosu büyük bir coşkuyla kutlandı.

Türkiye’de eğitim masraflarını karşılayamayan öğrencilere maddi destek sağlamak amacıyla çeşitli yardım etkinlikleri düzenleyen 8 Gönüllü Anne Derneği, dün akşam 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı düzenledikleri Balo ile seçkin davetlilerle birlikte kutladılar.

Sunuculuğunu Türkçe ve Türk Kültürü Öğretmeni Zeynep Uludüz’ün yaptığı etkinlik şehitlere saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

8 Gönüllü Anne Derneği Başkanı Ayten K. Ateş, yönetimde yer alan Döne Sönmez, Naciye Dumanoğlu, Fatma Kolçak, Emel Zülbiye Gürsü Ayaz, Şahin Topaç ve Ebru Eker Taşkırdı’dan oluşan yönetim kurulu ile birlikte tüm davetlileri selamlayarak katılımlarından dolayı salonda bulunan davetlilere teşekkür etti.

Programa katılan Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu, burada yaptığı konuşmada ” Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Başkonsolosluğu adına hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Bu anlamlı gecede bizleri bir araya getiren 8 Gönüllü Anne Derneği’ne huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum” sözleriyle Cumhuriyet’in önemini anlatan bir konuşma yaptı.

. Towntalk
remove_red_eye198

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur