Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

FRANSA'DA TÜRK KIZI KAYBOLDU !!!

Hashtag

KAYIP ARANIYOR !!!

Lâra Cenik 14 yaşında Rubelles Kayboldu !

Seine-et-Marne: 14 yaşındaki kızının kaçmasını isteyen bir anne.

14 yaşındaki Lara Cenik, 4 Ekim'de Rubelles'teki bir evden kayboldu. Mée-sur-Seine sakini olan annesi, bir araştırma bildirisi başlattı.

Kızım, ayın başından beri herhangi bir yaşam belirtisi vermedi. Cehennemde yaşıyorum, diyor 4 Ekim 2019'dan beri hiç haber almayan 14 yaşındaki Lâra Cenik'in annesi Özlem Erçin.

Çok endişeli, bu ortadan kaybolmayı halka duyurmaya karar verdi.

Dosyadan Melenciler Melun Tugayı sorumlu oldu. Anneye ve ankete yakın bir kaynağa göre, kız evde, evde veya ev sahibi bir ailede olsun, bahardan beri düzenli olarak kaçıyor.

Ebeveynleri ayrıldı: annesi Le Mée-sur-Seine ve babası Strasburg'da yaşıyor.

Kızıyla karmaşık ilişkileri itiraf eden ilk kişi, onu tehlikeye atabilecek ilişkileri konusunda endişeleniyor.

24 Eylül'de Lâra, kaçmadan önce ev sahibi bir Pontault-Combault ailesiyle sadece bir gece kaldı. Bir süre sonra yeniden ortaya çıktı, 4 Ekim'de Rubelles'te çocukluk evi Le Hameau du Moulin'den ayrıldı.

Genellikle en azından arkadaşlarıyla ve sosyal ağlarla iletişim halinde kalır, ancak bu sefer hiçbir şey, hiçbir yerde, hiçbir yaşam belirtisi yok. Kimseye haber vermedi, "endişelerini Özlem Erçin.

“Lara orta ve Akdeniz tipi” diyor. Kahverengi gözlü, uzun saçlı. Özel bir işaret olarak, dudağının üstünde bir köstebek var.

Herhangi bir bilgi için Melun Karakolu'nu (01.60.56.67.77) arayabilir veya 17 numarayı arayabilirsiniz.

İletişim: Özlem Erçin

Telefon: 06.43.33.01.63.

. Towntalk
remove_red_eye489

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur