Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

YEMEK YEMEK İÇİN İSTİFA ETTİ !!!

Hashtag

Yemek yemek için işini bırakan genç kadın şaşırttı.

İngiltere'de yaşayan 22 yaşındaki Charna Rowley, günde 5 bin 500 kaloriye eş değer gıda tüketerek sosyal medyada fenomen oldu.

Büyük boy pizzadan ev yemeklerine kadar geniş bir gıda yelpazesini günlük beslenme listesine alan Charna Rowley haftada 2 defa rekorunu tazelemek için kendisine meydan okuyor.

101 kg olan Charna Rowley, 2010 yılında Güney Kore'de ortaya çıkan, aşırı miktarda gıda tüketimi akımı olan Mukbang'ın temsilcilerinden.

Çok fazla yemek yiyen Charna Rowley, haftada 4 gün spor yaparak aldığı kalorileri verdiğini savunuyor.

Charna Rowley, Mukbang temsilcisi olabilmek için geçtiğimiz yıl işini bırakmaya karar verdi.

Yemek yeme görüntülerini YouTube hesabından paylaşan genç vlogger, ilk videosunda iki büyük boy pizza yediğini söylüyor.

İlk videosuyla büyük ilgi toplayan Charna Rowley daha sonra fast food yiyecekler yediği anları kayda aldı ve sosyal medyas hesabına yükledi.

En çok izlenen videosu 46 bin görüntülenme alan Charna Rowley'nin hedefi haftada 2 defa 30 dakikanın altında video çekmek.

Çektiği videolar için bugüne kadar 1000 sterlin (yaklaşık 7 bin 400 lira) harcağını söyleyen Charna Rowley asıl hedefinin 10 bin kalorilik bir meydan okuma videosu çekmek olduğunu belirtiyor.

Bazı kullanıcıların kendisine hakaretler yağdırdığını belirten Charna Rowley, yemek yemenin özgüvenini artırdığını ve bu sayede para kazandığını ifade ediyor.

Kaynak : Hürriyet Gazetesi

. Towntalk
remove_red_eye260

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur