Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

POLONYA'DA TÜRK KÜLTÜRÜ TANITILDI ❗

Hashtag

Mehmetçik Lisesi Polonya'da Türk Kültürünü Tanıttı.

Mehmetçik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Polonya Koordinatörlüğünde kabul edilen, Ulusal Ajans tarafından hibelendirilen ''All Togethor for an Inclusive Europa '' isimli proje kapsamında 22- 27 Ekim 2019 tarihleri arasında Polonya'daydı.

Türkiye, Yunanistan, Polonya, Romanya ve İspanya'dan gelen öğretmen ve öğrencilerin proje etkinliklerini gerçekleştirdiği proje kapsamında ülkeler okullarının ve eğitim sistemlerinin tanıtımlarını gerçekleştirdi. Projenin ana hedefleri doğrultusunda yapılacak çalışmalar ve görev dağılımları belirlenirken Her ülke kendi kültürünü tanıtıcı stant hazırladı. Mehmetçik Anadolu Lisesi de Türk kültürünü tanıtan malzemeler, resimler ve yiyecekler ikram etti.Türk kültüründe çok önemli bir yere sahip olan Türk kahvesi Polonya'da çok sevilirken Mehmetçik Lisesi öğretmenve öğrencilerinin yaptığı Ebru kitap ayraçları da büyük beğeni kazandı. Etkinlikte öğrenciler tarafından halk oyunları gösterisi de gerçekleştirildi. Öğrenciler Polonya'da II. Dünya Savaşı'nın etkilerinin silinmediği Auschwitz ve Birkenau Toplama kamplarını da gezdi.

. Towntalk
remove_red_eye230

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur