Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

LONDRA'DA AYNI GÜN İÇİNDE 3 BIÇAKLI SALDIRI

Hashtag

Londra’nın farklı bölgelerinde aynı gün içinde üç bıçaklı saldırı meydana geldi.

Saldırılar, Shepherd’s Bush, Bromley ve Barking’de geçtiğimiz cuma günü akşam saatlerinde ya­şandı. İlk bıçaklı saldırı Barking istasyonu yakınlarında meydana geldi. 16 yaşlarında olduğu belirti­len iki genç akşam saat 6 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak yaralandı. Aynı saat­lerde Barking ana cadde üzerinde de bir kişinin üzerinde bıçak olduğu ve bir genci bıçakla yaraladığı ih­barı üzerine polis harekete geçti.

Saldırgan polis tarafından gö­zaltına alınırken hayati tehlikesi bulunmayan yaralı hastaneye kal­dırıldı. Diğer bir bıçaklama olayı da Londra’nın batısındaki Shepherd’s Bush’da meydana geldi. Akşam saat 7 sıralarında Abdale Road üze­rinde iki kişinin kavga etmesi ihbarı üzerine polis olay yerine geldi. Her­hangi bir gözaltı yaşanmazken bı­çak darbeleri ile yaralandığı belir­lenen 19 ve 21 yaşındaki iki genci tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

. Towntalk
remove_red_eye287

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur