Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

GURBETÇİLER SILA YOLUNU DEĞERLENDİRDİ !

Hashtag

Dün Sırbistan’ın Niş kenti ile Bulgaristan sınırı arasında yapımı tamamlanan otoyol komple trafiğe açıldı. Konuyu önceki gün sizlerle paylaşmıştık. (Buradan okuyabilirsiniz : https://www.turizmavrupa.com/silayolu-yarin-buyuk-bir-dertten-kurtuluyoruz/ ) Otoyolun tamamlanmasıyla Sırbistan’dan Bulgaristan’a herhangi bir sorun yaşamadan modern bir otoyolu kullanarak yolculuk yapabileceksiniz. Yıllardır bu yollarda sıkıntı çeken gurbetçiler bu habere sevindi.

www.turizmavrupa.com okurları hem yeni otoyolun açılmasını, hem de Sılayolu’ndaki diğer büyük sorunlarla ilgili görüşlerini sosyal medya hesabımızdaki yorumlarla bizimle paylaştılar. İşte okurlarımızın Sılayolu değerlendirmesi:

Husnu Yildirim: Bunlar güzelde buralardaki zaman kaybı yarım saati bulmaz. Kapıkulede 11 saat bekledim esas çare oralara lazım…

Nuri Özsoy: Büyük dert dediğiniz buysa Kapıkule’ye ne diyelim?

Mehmet Onoglu: Aslında en iyisi Bulgaristan’ın üstünden bir köprü yapmaları. En büyük dert Bulgaristan.

Tevfik Sahin: Güzel bir haber ama en büyük sorun Kapıkule… Ne yazik ki; altyapı, çalışma sistemi ve çalışanları gibi sebeplerden dolayı başarısız bir gümrük kapısı. Devlet ve yetkili kurumlar burayı görmezden geliyor. Yıllardır gurbetçiler, özel araçlar, kamyon ve tırlar o kapıda rezil oluyor. Çözüm olarak Hamzabeyli, Pazarkule, İpsala ve Dereköy sınır kapıları büyütülüp, gümrüklere 15 km kala yoğunluğu gösteren elektronik levhalar ile insanlar boş olan gümrüklere yönlendirilebilir.

Ali Yilmaz: Pirot Tünelleri’nden 40 sene gittik geldik. Hey gidi günler..

Sinan Ökdemir: Kapıkule, Türkiye’ye giriş bence en büyük problem. Önce oraya bir çözüm şart.

TURİZM AVRUPA SİTESİNDEN ALINTIDIR.

. Towntalk
remove_red_eye302

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur