Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

MELTEM GÜNER İLE NİYET ATÖLYESİ

Hashtag

Hayallerimiz var ve olmak istedigimiz bir yer... Kendi icimizdekini ortaya cikarmak, yolumuzu almak istiyoruz. Peki ifadelerimiz, korkularımız, beklentilerimiz niyetimize nasıl ve ne kadar yön veriyor? Bunları nasıl sekillendirelim ki, yolumuzu tasarlayalım. Gitmek istedigimiz noktaya ulasmak, kalbimizden geceni gercege dönüsturmek icin ne gibi tespitler yapmalı ve nasil bir kabul icerisine girmeliyiz, düşünme yetimizi nasıl gelistirmeli, dile nasil yansitmaliyiz bunları? Tum bu soruların cevapları icin bir fırsatımız var.

"Niyet Defteri, Gelecek Gecmisi Sekillendirir, Sirlar Bohcasi, ve suan da cok gundem de olan Derin” kitaplarinin yazari sevgili Meltem Guner, bizimle birlikte olup, niyet etmenin inceliklerini anlatacak.

Birbirimize ayna olacagimiz, hayallerimiz konusunda farkindalik saglayacagimiz bu atolyede bizimle birlikte olmak isterseniz kaydinizi yaptirmaniz yeterli.

Sorulariniz icin asagidaki numara ile iletisime gecebilirsiniz.

Oznur Ozer

+44 7727 918394

Event Details

From 2:00PM to 5:00PM

Location

Dugdale Centre, Room 1, EN2 6DS

https://www.ticketsource.co.uk/…/…/2019-11-23/14:00/t-mkgexn

. Events
remove_red_eye233

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur