Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

UKRAYNA'DA 7 TÜRK YAKALANDI !

Hashtag

Hafta sonu boyunca Mostiska sınırındaki koruma görevlileri tarafından geceyarısından sonra yasadışı şekilde Polonya’ya geçmeye çalışan iki göçmen grubu gözaltına alındı.

Smilnitsia bölümünün sınır muhafızları, bölge sakinlerinden bilinmeyen bir aracın köyün eteklerinde göründüğüne dair ihbar aldı. Sınır biriminden çıkan müdahale ekibi, arama faaliyetleri sırasında Deo Lanos marka aracı tespit etti. Slav görünümlü olmayan iki kişi arabadaydı. Yapılan görüşme sırasında kişilerin Türk vatandaşı olduğu ve Polonya’ya yasadışı yollardan girme niyetinde oldukları anlaşıldı.

Bakınız: Ukrayna’dan Polonya’ya kaçak yollardan gitmeye çalışan 6 Türk daha yakalandı

Aynı saatlerde Sınır Muhafız Birimi’nin bölge müfettişleri tarafından üç kişi daha durduruldu. Birkaç gün önce Lviv’e uçan 5 ve 8 yaşlarındaki iki çocukla birlikte bir Türk vatandaşı, Polonya’ya yasadışı yollardan geçmek için gece yarısı çitin üstünden aşmaya çalışıyorlardı.

Yakalanan kişilerle alakalı Ukrayna devlet sınırını yasadışı olarak geçmeye teşebbüs etmek suçundan idari protokoller oluşturulmuştur.

. Towntalk
remove_red_eye278

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur