Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'DA TUHAF MESAJLAR

Hashtag

Kanada genelinde cep telefonlarına gönderilen tuhaf mesajlar sosyal medyada tartışma yarattı. Mesajların kullanıcılara arkadaşlarından gelmesi olayın büyümesine neden oldu. Telefon operatörleri esrarengiz mesajlarla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı.

Kimisine "kapıyı açar mısın?" mesajı geldi uzakta yaşayan annesinden. Kimisine de hayatını kaybeden eşinden anlamsız bir mesaj. Amerika ve Kanada’da birçok kişi sabah uyandıklarında bu tarz tuhaf mesajlarla karşılaştı. Bu mesajlar tanıdıklarından geliyordu ama bağlamdan yoksun ve aylar önce gönderilmiş gibi görünüyorlardı. Aynı zamanda bu mesajlar, onları gönderenlerin giden kutusunda bile gözükmüyordu.

Reddit ve Twitter, bu mesajların nereden geldiğini merak edenlerin paylaşımlarıyla doldu. Mesajların gönderildiği saatte çoğu kişi uyuduğunu söyledi. Herkes mesajların ekran görüntülerini paylaşıp durumu çözmeye çalışıyordu.

Peki bu mesajların kaynağı neydi?

Telefon operatörlerinden sprint, “bazı müşterilerin cihazlarına eski mesajları göndermesine neden olan sprint de dahil olmak üzere abd'deki birden fazla operatörün mesajlaşma platformlarının bir bölümünde bir bakım güncellemesi gerçekleştiğini” söyledi. Sprint'in sözcüsüne göre, bu mesajlar aslında daha önce kullanıcılar tarafından gönderilmiş mesajlardı. Hatanın sistemin tam olarak neresinde gerçekleştiği henüz bilinmiyor.

. Towntalk
remove_red_eye331

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur