Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AVRUPALI TOKATLILAR KAHVALTIDA BULUŞTU !

Hashtag

Profile image

halim

Kuzey Ren-Vestfalya

Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma Derneği Ömer Yüceşan başkanlığında Almanyanın Köln kentinde OPTİMUM düğün salonunda kahvaltıda buluştu.

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği Chorweiler Cami İmam Hatibi Mehmet Korkut Tokatlı hemşehrilerine hem Kuran-ı Kerim okudu, hem de kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Avrupa Tokatlılar yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Yüceşan, “kahvaltı kültür geceleri gibi programları birbirimizi kaynaştırmak tanımadıklarımızla tanışma niyetiyle” yaptıklarını ifade etti.

Yüceşan kahvaltı öncesi hemşehrilerine yaptığı selamlama konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

“Masalarınızı tanımadığımız kişilerle paylaşalım, aile bağlarını güçlendirelim istedik. Bizler Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma Derneği olarak bu tip organizasyonlar yapmaya uğraşıyoruz. Sizlerden böylesi organizasyonlarda bu günkü gibi katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmamanızı rica ediyoruz. Adres değişikliği olursa sizlere ulaşabilmemiz için yeni iletişim bilgilerini bizlerle paylaşırsanız çok memnun oluruz” diyerek sözlerini sürdürdü.

ahvaltıya Köln ve çevresinde bulunan Tokatlılar, başta Müsiad NRW eski Bölge Eyalet Başkanı Orhan Bilen ve tanınmış Tokatlı iş adamları katıldı.

Kahvaltı roğramını DİTİB Genel Merkezden İbrahim Ateş sundu. Kahvaltı sonunda IGMG Genel Merkez Hatibi Mehmet Dal kapanış duasını yaptı.

. Towntalk
remove_red_eye271

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur