Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

YEMEK YAPMADIĞI İÇİN KARISININ KAFASINI YARDI !

Hashtag

Almanya'da 80 yaşındaki bir emekli vatandaş, kendisine yemek yapmadığı gerekçesi ile 74 yaşındaki karısını çekiçle ağır yaraladı. İlk olarak FNP'nin aktardığına göre, çıkarıldığı mahkeme'de karısının 40 yıldır alkolik olduğunu ileri süren emekli, ''Bana genellikle yemek yapmıyor '' dedi. Yaşlı adam, Büdingen'de görülen mahkemede, hakimin alkolikse neden eşiyle 40 yıldır ayrılmadıkları yönündeki sorusunu ise, '' Katolik papazı önünde iyi ve kötü günde birlikte olacaklarına söz verdiklerini belirterek '' yanıtladı.

Yaşı Nedeni ile Serbest Kaldı

Eşini yaraladıktan sonra yemek yemeye çarşıya giden adam, ancak saatler sonra ambulansa haber verdi. Sağlık ekipleri, geldiklerinde yaşlı kadını kanlar içinde yatakta buldular. Mahkeme, sanığı 1 yıl 10 ay hapis cezasına mahkum etti ancak 80 yaşında olduğu için bu cezayı paraya çevirdi. Yaşlı adam, bölgedeki zor durumdaki kadınlara yardım derneğine 1500 avro ödemek şartı ile serbest bırakıldı.

. Towntalk
remove_red_eye319

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur