Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

WALMART KANADA'DAN YENİ UYGULAMA

Hashtag

Perakende devi Walmart’ın Kanada birimi, teslimatları izlemek, işlemleri doğrulamak ve Kanada’daki her yıl 400’ün üzerinde perakende mağazasına mal taşıyan taşıyıcılarının ödemelerini otomatikleştirmek için bir blockchain çözümü geliştirdi.

Blockchain tabanlı nakliye ve ödeme ağı olarak adlandırılan çözüm, perşembe günü yapılan bir duyuruya göre, blockchain şirketi DLT Labs ile bir ortaklaşa yapıldı.

İnternet ve mobil uygulama aracılığıyla erişilebilen çözüm, Walmart Kanada’nın tüm üçüncü taraf taşıyıcıları için 1 Şubat 2020’ye kadar kullanıma açılması planlanıyor. Blockchain çözümü tüm tedarik zinciri ve lojistik verilerini “gerçek zamanlı” olarak senkronize edecek ve Walmart Kanada ile taşıyıcılarının erişim sağlayabileceği bir hesap defterinde bu verileri toplayacak. Genel olarak, operasyonları iyileştirmeyi ve maliyetleri azaltmayı hedefliyor.

“Taşıyıcı ortaklarımız, ulusal olarak 500.000 mal taşıyor ve bu da olağanüstü bir işlem hacmi yaratıyor. Blockchain akıllı ulaşımı, hızlandırılmış ödemeler, kapsamlı maliyet tasarrufu ve tedarik zincirindeki diğer avantajlarla önemli bir ilerleme sağlıyor.”

4.500’den fazla çalışan ve sürücü, Walmart Kanada’nın dağıtım merkezlerinden mağazalara günlük binlerce ürün taşınıyor; yıllık olarak, 853 milyon mal taşınıyor: “Veri toplama ve yönetimini blockchain kullanarak otomatikleştirmek önemli bir maliyet tasarrufu sağlıyor.”

. Towntalk
remove_red_eye528

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur