Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ALMANYA'DA ELEKTRİĞE ZAM !

Hashtag

Almanya'da yılbaşından itibaren elektrik fiyatlarına ortalama yüzde 5,3 zam gelecek. 5 bin kw/s elektrik harcayan bir aile, yılda 82 avro daha fazla ödeyecek.

BERLİN - Enerji maliyetlerinin yükselmesi, Almanya'da da son kullanıcıların ödedikleri faturalara yansıyacak. Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan iklim paketine rağmen, yapılaşn araştırmalar 177 enerji sağlayıcısının fiyatları ortalama yüzde 5,3 oranında yükselteceğini ortaya koydu.

Check 24 adlı fiyat karşılaştırma şirketinin aktardığı bilgilere göre, 5 bin kw/s elektrik harcayan bir aile, fiyat artışı nedeniyle yılda yaklaşık 82 avro fazla ödeme yapacak.

Yılbaşından itibaren geçerli olacak

Almanya'da aylardır yüksek enerji fiyatı ödenmek zorunda kalındığını belirten uzmanlar, fiyatların 1 Ocak 2020'den geçerli olacak şekilde arttıracağını kaydediyor. Elektrik faturalarına zam gelmesinin sebebi olaraksa, işletme maliyetlerinin ve aktarma ücretlerinin yükselmesi gösteriliyor.

. Towntalk
remove_red_eye340

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur