Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

MÜNİH NEUSCHWANSTEİN ŞATOSU GEZİSİ

Hashtag

Masalsı Neuschwanstein Şatosu'nu ve dünyanın en nefes kesici doğal ortamlarından biri tarafından çevrelenen, büyüleyici eski dünya şehri Füssen'i keşfedin. Görkemli Bavyera manzaraları eşliğinde 2 saatlik bir tren veya otobüs yolculuğu yapın.

Genel bilgiler

Süre 9,5 saat

Başlangıç saatlerini görmek için doluluk durumunu kontrol edin.

Bilet sırasında beklemeden erişim

Yazdırılmış veya mobil kuponlar kabul edilir

Hızlı Onay

Tur rehberi

İngilizce, İspanyolca

İptal şartları

Geri ödemenin tamamını alabilmek için, 2 gün öncesine kadar iptal edin.

Deneyim 🍀

Bir peri masalını andıran Neuschwanstein Şatosu'nu gezin

Kalenin çevresindeki doğal manzaralar arasında dolaşın

Bavyera kırsalı boyunca 2 saatlik bir tren veya otobüs yolculuğunun keyfini çıkarın

Uzun kuyrukları arkanızda bırakarak, kaleye hızlı giriş yapın

Kral II. Ludwig'in ihtişamlı dünyasını keşfedin

Tam açıklama 🍀

Münih’ten 2 saat uzaklıktaki, dünyanın en nefes kesici doğal ortamlarından biri tarafından çerçevelenmiş olan büyüleyici eski dünya şehri Füssen, Alpler'in eteklerinde yer alıyor. Köyün çok üzerinde, adeta dağlardan yontulmuş gibi büyüleyici bir şekilde gökyüzüne yükselen, rüyalardan yapılmış bir manzara: muhteşem ve göksel Neuschwanstein Şatosu.

Bu görkemli yapı, mitolojinin sarhoş ettiği ve efsane olan ünlü "deli" Kral II. Ludwig tarafından 19. yüzyılda yaptırıldı. Kalenin, bulutların arasında parıldayan beyaz kuleleri, Neuschwanstein ismini duymamış birçok kişi tarafından hemen fark edilir. Disney'in Uyuyan Güzel Kalesi'ne ilham kaynağı olmuştur ve tüm dünyada Chitty Chitty Bang Bang Kalesi olarak bilinir.

Burayı ziyaret etmek bir peri masalına adım atmaktır. Münih'ten tam gün süren bu turda rehberiniz sizi tren ya da otobüsle alacak ve kalenin, dağların, göllerin ve vadilerin muhteşem manzarasının üzerinde parıldayan kalenin yüce tüneğine kadar size eşlik edecek. Bu sadece kale ile ilgili değil - aynı zamanda onun harika konumuyla ilgili. En iyi noktalara gidecek ve gölü keşfedeceksiniz. Zaman ve hava müsait olursa, yüzmenin tadını çıkarabilirsiniz. Eşit derecede güzel Hohenschwangau Kalesi'nin, şelale geçidinin ve hepsinin üzerinde asılı duran muhteşem Marienbrücke Köprüsü'nün kartpostalvari mükemmel görüntülerini yakalayın.

Siz bu güzelliği hayretle seyrederken, rehberiniz size Kral Ludwig’in ünlü ve trajik saltanatının, çalkantılı zamanlarının ve dağlardaki rüya kalesini inşa etmesine ve en sonunda da onu yok etmesine neden olan takıntının ilgi çekici hikayesini anlatacak. Özel bir kale rehberiyle kralın özel odalarının ayrı bir turu için uzun kuyrukları atlatın. Bu tur, muhteşem düşsel dünyaya girmenin en kolay yoludur.

Neler dahil?🍀

Münih'ten Füssen'e gidiş-dönüş 2 saatlik tren / otobüs yolculuğu

İngilizce ve İspanyolca konuşan bir rehber eşliğinde tam rehberli tur

Hariç olanlar 🍀

Otelden alma hizmeti

Öğle yemeği

18 yaşından büyükler için, isteğe bağlı olmak üzere 14 EUR ek ücretle kale içi turu mevcuttur. Ücret tur sabahı doğrudan satıcıya ödenebilir

Buluşma noktası 🍀

Münih Merkez Tren İstasyonu'nda(Hauptbahnhof) 32-34 no'lu demiryolu hatlarının hemen karşısında bulunan Radius Tours ofisi. Lütfen dikkat; belirtilen saat, kalkış saatidir. Lütfen, belirtilen kalkış saatinden yaklaşık 15 dakika öncesine kadar ofiste olunuz.

başvuru için ; ❗

https://www.getyourguide.com.tr/muenih-l26/muenih-ten-guenuebirlik-gezi-neuschwanstein-atosu-t23715/

. Events
remove_red_eye375

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur