Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

TÜRK PATRONDAN ANLAMLI DAVRANIŞ !

Hashtag

Profile image

ömer

Saksonya-Anhalt

Türk patrondan anlamlı davranış: Kebsapçıyı çalışanlarına hediye etti.

Almanya’nın Halle kentinde 9 Ekim’de düzenlenen aşırı sağcı terör saldırısında bir kişinin öldürüldüğü döner büfesinin sahibi İzzet Sağaç, büfeyi olay sırasında burada çalışan İsmet ve Rıfat Tekin adlı kardeşlere hediye etti.

Almanya’nın Halle kentinde 9 Ekim’de düzenlenen aşırı sağcı terör saldırısından sonra kapanan ve tadilata giren Kiez Döner adlı büfe için düzenlenen yeniden açılış törenine Saksonya Anhalt Eyaleti Başbakanı Reiner Haseloff da katıldı.

Belgeyi Tekin kardeşlere verdi

İzzet Sağaç büfenin işletmesini devrettiğine dair resmi belgeyi Tekin kardeşlere verdi. Sağaç belgeye, “Haleflerime 09.10.2019’daki korkunç olayı sindirmeleri için güç ve farklı kültürlerden ve inançlardan müşteriler diliyorum” ifadesine yer verdi.

Başbakan: Yeniden açılmasından memnuniyet duyuyorum

Eyalet Başbakanı Haseloff ise büfenin yeniden açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Olay günü aşırı sağcı Stephan B. silahla bir sinagoga girmeye çalışmış, bunu başaramayınca sinagog önünde bir kadını ve yakınlardaki Kiez Döner adlı büfedeki bir müşteriyi vurarak öldürmüştü.

https://www.arti33.com/

. Towntalk
remove_red_eye226

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur