Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

FRANSA'DA CAN ALAN FELAKET !!

Hashtag

Profile image

Can

Provence-Alpes-Côte d'Azur

Fransa’da sel felaketi: Suya düşen 2 kişi hayatını kaybetti!

Fransa’nın güney doğu bölgeleri sel felaketini yaşıyor. 36 saatte 3 aylık yağmurun düştüğü bölgeler sular altında kaldı. 2 kişi hayatını kaybetti.

Fransa’nın güneydoğusundaki bölgelerde şiddetli yağışlar ve su baskınları nedeniyle kırmızı alarm verildi, iki kişi hayatını kaybetti. Dün başlayan yağışlarda Var ve Alpes-Maritimes bölgelerine 36 saat içerisinde 3 aylık yağış düştü.

Suya düşen 2 kişi hayatını kaybetti

Var Valiliği’nden yapılan açıklamada, Muy ve Cabasse şehirlerinde suya düşen 2 kişiden acı haber geldiği duyuruldu. Bu kişilerin cansız bedenlerine ulaşıldığı açıklandı.

Aşırı yağışlar nedeniyle Argen nehrinin su seviyesinin de 7 metre yükseldiği bildirildi. Öte yandan dün gece itfaiyenin 1700 nokta kurtarma faliyetinde bulunduğu duyuruldu.

Turuncu alarm verildi

Fransa Meteoroloji’den yapılan açıklamada, bugün sel tehlikesi nedeniyle kırmızı olan Var ve Alpes-Maritimes ve Puy de Dome bölgelerindeki kırmızı alarm seviyesinin fırtına uyarısı yapılarak turuncuya çekildiğini bildirdi.

Kaynak: arti33.com

. Towntalk
remove_red_eye382

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur