Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

TRUMP'TAN GREEN CARD'A %79 ZAM !!!

Hashtag

“Yeşil Kart” olarak bilinen sürekli oturma ve çalışma izni ücretinin de yüzde 79 oranında arttırılması yani 1220 Dolar’dan 2 bin 195 Dolar’a yükseltilmesi planlanıyor.

ABD İç Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Vatandaşlık ve Göç Hizmetleri Dairesi (USCIS), Perşembe günü yaptığı açıklamada başvurularda şu anda uygulanan ücretin vatandaşlığa geçiş prosedürleri ve hukuki sürece ilişkin masrafları karşılamadığı savunuldu.

İç Güvenlik Bakanlığı’nın başvuru ücreti için, vatandaşlığa geçilmesini ve göçmenlerin entegrasyonunu teşvik etmek amacıyla masrafların altında bir rakam belirlediğini ancak son yıllarda vatandaşlık başvurularının sayısının artmasıyla birlikte bakanlığın görüşünün değiştiği belirtildi.

Sunulan teklif kapsamında ABD’de “Yeşil Kart” olarak bilinen sürekli oturma ve çalışma izni ücretinin de yüzde 79 oranında artış yapılması yani ücretin 1220 Dolar’dan 2 bin 195 Dolar’a yükseltilmesi planlanıyor.

Ayrıca ABD’ye sığınma başvurusunda bulunacak kişiler, geçici koruma statüsünden yaralananların yanı sıra DACA olarak bilinen ve aileleri ABD’ye kaçak olarak gelmiş olanların çocukların statüsünün uzatılması gibi göçmenlerle ilgili diğer başvurularda da ücret artışı yapılması planlanıyor.

Pew Araştırma Merkezi’ne göre, ABD’de yasal olarak yaşayan ve vatandaşlığa başvurmayı tercih eden göçmenlerin oranı son 20 yıl içindeki en yüksek seviyede olmakla birlikte, Meksika kökenliler vatandaşlığa geçme oranı açısından diğer grupların gerisinde.

Kayank: Forumusa

. Towntalk
remove_red_eye2734

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur