Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

LONDRA BAŞKONSOLOSLUĞU'NDAN DUYURU !!!

Hashtag

Değerli Vatandaşlarımız,

Başkonsolosluğumuzda posta yolu ile adres beyanı uygulamasına son verildiği ve adres beyanlarının bundan sonra Başkonsolosluğumuza bizzat gelinerek yapılması gerektiği daha önce duyurulmuştu.

Konu hakkında alınan şikayetlerden ve yorumlardan dolayı bir hususun bir kez daha hatırlatılmasında fayda olabileceği düşünülmektedir.

Sözkonusu uygulama, Başkonsolosluğumuzun takdiriyle yürürlüğe konmuş olmayıp, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün ilgili kanunda yaptığı değişiklik ve emri doğrultusunda ve birkaç istisna dışında dünyadaki tüm temsilciliklerimizi kapsayacak şekilde gerçekleştirilmiştir.

Birleşik Krallık’ın kendine özgü koşulları nedeniyle bu durumun vatandaşlarımız nezdinde yaratabileceği külfet Başkonsolosluğumuzca da bilinmektedir. Nitekim Birleşik Krallık’ta yaşayan vatandaşlarımızın haklı beklentileri doğrultusunda, Birleşik Krallık'ın kanun değişikliğiyle ortaya çıkan sözkonusu uygulamadan muaf tutulması için girişimlerimiz sürmektedir.

Konu hakkında olabilecek gelişmeler ayrıca duyurulacaktır.

Saygıyla duyurulur.

. Towntalk
chat_bubble_outline1
remove_red_eye6391

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Bence kötü bir uygulama insanlar İçin hem masraf ve zaman kaybı