Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

THY'DEN İNDİRİM MÜJDESİ ✈🛩

Hashtag

Türk Hava Yolları’nın KKTC’de okuyan öğrencilere yüzde 15 indirim yapacağı açıklandı. THY’nin KKTC kararı, Avrupa’da indirim bekleyen milyonlarca gurbetçiye umut oldu.

Türkiye’nin milli gururu Türk Hava Yolları’nın izin dönemi fahiş fiyata sattığı biletler Avrupa’da yaşayan gurbetçileri zor durumda bırakıyor. Yazın 4 kişilik ailenin Türkiye’ye gidiş geliş ücreti 3 bin Euro’yu bulurken, bu yüzbinlerce gurbetçinin çileli kara yolculuğunu tercih etmesin neden oluyor.

KKTC örneği gurbetçilere umut oldu

Ancak THY’nin son olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde okuyan öğrencilerin bilet fiyatlarında yüzde 15 indirim yapacağını açıklanması gurbetçiler için de umut oldu. KKTC’de üniversite eğitimi alan öğrencilerin 15 Eylül 2019 tarihinden itibaren Türk Hava Yolları’nın KKTC-Türkiye Cumhuriyeti arasında yapacağı karşılıklı geliş gidişlerde ve iç sefer uçuşlarında, yüzde 15’lik öğrenci indirimi uygulanacağı açıklandı. Ülkede üniversite eğitimi alan tüm öğrenciler, KKTC’ye gidiş ve gelişlerinde bu indirimden sürekli olarak yararlanabilecek.

. Towntalk
remove_red_eye456

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur