Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ITALYA – NAPOLI GEZISI

Hashtag

ITALYA – NAPOLI GEZISI Fiyat £295

POMPEII – VESUVIUS – AMALFI COAST.

2 GECE 3 GUN 31/03/2020 – 2 NISAN 2020

Tel 07887404969 Depozit £100

Eco Travel sponsorlugunda

Napoli gezilecek yerler açısından oldukça zengin bir şehir. Şehri daha iyi tanımak için ilk hareket noktası tarihi meydan olabilir. Meydandan başlayan yürüyüşle taş döşeli dar sokaklara girdikçe, zamanda yolculuk hissi yaşanıyor.

Napoli’nin tam kalbinde sayılan tarihi merkez Centro Storico, eski meydanları, dar sokakları, çok sayıda kiliseler ve tarihi yerleri ile unlu. Burada görebileceğiniz ilginç dükkanları dünyanın başka bir yerinde görmek pek mümkün değildir. Centro Storico ve Spaccanapoli caddesinin her bir sokağı gezilmeyi hakediyor.

Freskleri ve her biri sanat eseri olan kemerleri ile Santa Chiara Kilisesi, arkeoloji müzesini andırıyor. 13. yüzyılda Orta Çağ Kilisesi olarak kurulan San Lorenzo Maggiore’de Antik Yunan ve Roma dönemine ait eserler sergileniyor.

Piazza del Plebiscito, modern şehrin merkezi konumunda ve Napoli’nin en hareketli yeri. Napoli’nin en büyük meydanı San Francesco di Paola Bazilikası ve Royal Palace arasında kalıyor. Bu alan dünyaca ünlü şarkıcı ve grupların konserlerine ev sahipliği yapıyor. Royal Palace ise günümüzde milli kütüphane olarak kullanılıyor.

Castel dell’Ovo, Napoli’nin en eski kalesi. Günümüzde sergi ve konserler düzenlenen kale, 1282’de yapılmış. Şehir müzesi olarak kullanılan kalede gümüş, bronz eserlerin yanı sıra tablo ve 15. yüzyıla ait freskler de görülebiliyor.

Napoli’de gezilecek yerler listesindeki bir başka kale ise bir ortaçağ kalesi olan Castel Sant’Elmo. Şehrin en yüksek noktasında bir tepede kurulu olan kaleye şehir merkezinden kalkan füniküler ile ulaşmak mümkün. Muhteşem bir Vezüv Yanardağı manzarasına sahip olan kale günümüzde müze olarak ziyaret ediliyor. Akşam gün batımı ve gece saatlerinde giderseniz şahane bir manzara sizi bekliyor.

Cazibe Sammali‎

. Events
remove_red_eye219

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur