Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

‘MUTLULUK ÜZERİNE ‘ SEMİNER

Hashtag

T.C. Brüksel Başkonsolosluğu iş birliğiyle düzenlediğimiz "Çarşamba Seminerleri" 11 Aralık günü Prof. Dr. Kemal Sayar'ın Enstitümüze konuk olmasıyla devam ediyor!

"İnsan mutluluğu yanlış yerde mi arıyor, modern dünyada mutsuzluğun sebepleri nelerdir, insan daha tatmin edici hayatı nasıl yaşamalıdır" gibi soruların yanıtlarının konuşulacağı seminere herkesi bekliyoruz.

Katılım ücretsizdir.

--------------------

KEMAL SAYAR KİMDİR?

Hacettepe Üniversitesi (İngilizce) Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1989-1995 yılları arasında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine devam etti. 2000 yılında psikiyatri doçenti, 2008 yılında psikiyatri profesörü oldu.

Çeşitli ulusal ve uluslar arası dergilerde danışmanlık ve hakemlik yaptı. Psikiyatri konulu çok sayıda kongre ve sempozyumda düzenleyici ve konuşmacı olarak yer aldı.

2002 yılında, Kanada McGill Ünivesitesinde Transkültürel Psikiyatri Bölümü’nde konuk öğretim üyesi olarak çalıştı. Bakırköy ve Erenköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanelerinde klinik şefliği görevlerini yürüttü.

Halen Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi psikiyatri anabilim dalı başkanıdır. Mesleki çalışmalarının yanı sıra, Açık Radyo ve Star Tv’de Ruhun Labirlentleri, TRT’de İnsanlık Hali adlı programı hazırladı ve sundu.

. Events
remove_red_eye280

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur