Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Hatay Sofrası

Hashtag

600 den fazla yemek çeşiti ve mükemmel lezzetleri ile gastronomi şehri ilan edilen, medeniyetlerin buluştuğu kent Hatay’ın, Tepsi Kebabı’ndan Oruk’a, Muhammara’dan Künefe’ye, en güzel yemekleri, Anadolu ezgilerinden oluşan müzik ziyafeti ile birleşerek unutulmaz bir geceye evsahipliği ediyor.

Hatay’ın kendine özgü mezeleri, ana yemekleri ve tatlılarından oluşan HATAY SOFRASI menümüz, Yeni Rakı ile birlikte bugüne kadar Amerika’da tatmadığınız lezzetleri sizlere sunuyor.

DJ eşliğinde Anadolu’nun her yöresinden ezgiler, dillere destan olmuş en çok sevilen şarkılar ve tabiki sınırsız eğlence. Hepsi sizleri bekliyor.

Geceye Özel Promosyon

Hatay Sofrası etkinliğimize katılacak misafirlerimizden bir kişiye, Hatay lezzetlerini yerinde tatmasını sağlamak amacıyla, çekilişle THY Los Angeles-Istanbul gidiş dönüş ve THY İstanbul-Hatay gidiş dönüş uçak biletleri verilecektir. (Bileti kazanan misafirimiz Hatay seyahatini yapmak istemezse sadece Los Angeles-Istanbul gidiş dönüş uçak biletini de kullanabilecektir.)

pin

Coach's Mediterranean Grill

200 Main St, Ste 105, Huntington Beach, Kaliforniya 92648

. Events
remove_red_eye290

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur