Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

HAMILTON LİMANINA ÇÖP DOLDU

Hashtag

Kötü hava koşulları yüzünden kapasitesinin çok üstüne çıkan atık su arıtma tesisi, 78 milyon litre kısmen arıtılmış atık suyu Hamilton Limanı’na boşalttı.

The Woodward Atıksu Arıtma Tesisi, 78 milyon litre kısmen artılmış suyu, içerisindeki zararlı bakteriler temizlenmeden Hamilton Limanı’na döktü.

Tesisin yöneticilerinden Andrew Grice işlemin yapıldığını doğrularken, sadece kişisel bakım ürünleri ya da çakıl taşları gibi büyük çöplerin elendiğini, fakat atık suyun tamamen biyolojik hale getirilemediğini belirtti.

Grice sözkonusu atığın hem limana hem de çevreye zarar vereceğinin kesin olduğunu belirtirken, konuyla ilgili olarak halktan özür dileyen Hamilton Belediye Başkanı ise işlemin zararının büyüklüğünün ne olabileceği konusunda bilgi vermedi.

2018 yılında Hamilton Belediyesi’nin bilgisi dahilinde limana 747 olimpik boy yüzme havuzunu dolduracak ölçüde 17 kere kısmen arıtılmış su boşaltımı yapıldıktan sonra, tesis ve belediye yetkilileri 2019’da 24 saat içinde, 2020’den itibaren ise 4 saat içinde halkı uyarmak konusunda karar alarak bir protokol imzaladılar.

http://www.perfectgazete.com/

. Towntalk
remove_red_eye465

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur