Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İSTANBUL POLONYA'YA İLHAM OLUYOR !

Hashtag

Profile image

ömer

Mazovya Voyvodalığı

Polonya’da Varşova yakınlarında yapılacak olan Merkez Havalimanı için İstanbul Havalimanı ilham oluyor.

Polonya Altyapı Bakan Yardımcısı Mikołaj Wild, Varşova yakınlarında yapılacak Merkez Havalimanı için İstanbul Havalimanı’nı kamu-özel sektör ortaklığı (PPP) ve finansal yönden derinlemesine incelediklerini belirterek, “Bizim için bunun nasıl başarıldığını bilmek ilgi çekici olacak. İstanbul Havalimanı’nın finansal yapısı, bizim için çok ilham verici. İstanbul’daki projede yer alan şirketlerle iş birliğini de masaya yatırıyoruz.” dedi.

Polonya Altyapı Bakan Yardımcısı Mikolaj Wild, Varşova’nın 45 kilometre dışında, güneybatı yönünde inşa edilmesi ve ilk aşamada yılda 45 milyon yolcu kapasitesine sahip olması beklenen Merkez Havalimanı projesini kendisinin yönettiğini ve bu havalimanının son teknolojiler kullanılarak yapılacağını söyledi.

Türk Hava Yolları’nın Doğu Avrupa’da aktif olduğuna işaret eden Wild, Avrupa’nın en büyük havalimanlarından biri olacak Merkez Havalimanı için THY ve yer hizmetleri veren başka bir Türk şirketi ile temas halinde olduklarını bildirdi.

https://www.polonyadan.com/

. Towntalk
remove_red_eye321

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur