Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'DA KENEVİR SIKINTISI

Hashtag

Yetkililer Kanada genelinde satın alınması ve kullanılması serbest olan kenevirin, yurtdışına çıkarılamayacağını ısrarla belirtiyorlar.

Bununla birlikte üzerinde kenevir bulunduran Kanadalıların beklenmedik veya acil durumlarda ne yapması gerektiği konusunda ise hala soru işaretleri var.

Ekim ayı sonunda Toronto’dan Vancouver’a giden Air Kanada uçağının mekanik arıza yüzünden ABD’nin Seattle şehrine acil iniş yapması ve uçağın bakım ve yakıt ihtiyacı için yolcuların havalimanına alınması, üzerinde kenevir bulunan bazı yolcuların paniğe kapılmasına neden oldu. Yolcular yanlarında bulunan kenevirin Kanada’da serbest olmakla birlikte ABD’nin bazı eyaletlerinde yasak olduğunu bildikleri için bu durumda ne yapmaları gerektiğini bilmediklerini bildirdiler.

Göçmenlik davalarıyla ilgilenen avukat Richard Kurland, bu durumlarda uçaktan inmeden önce uçağın tuvaletine bu ürünleri atarak ABD’de geçici bile kalsalar, olası bir legal işleme tabii tutulmayacaklarını söyledi.

Air Canada sözcüsü Angela Mah ise yaptığı yazılı açıklamada, acil durumlarda diğer ülkelere inen yolcuların kenevir taşımasında tamamen kendilerinin sorumlu olduğunu ve Air Canada’nın herhangi bir para iadesinin söz konusu olmadığını bildirdi.

http://www.perfectgazete.com/

. Towntalk
remove_red_eye559

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur