Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ATLAS GLOBAL UÇUŞLARI BAŞLADI !

Hashtag

Türkiye merkezli Atlasglobal Havayolu şirketi, içinde bulunduğu mali dar boğazı aşmak için bir süre önce seferlerini durdurmuştu. 21 Aralık 2019 tarihinde yeniden uçuşlarına başlayacak olan şirket, resmi web sayfası üzerinden yaptığı açıklamada mağdur yolcularına seslendi.

Uçuşlar cumartesi başlayacak

Atlasglobal Havayolu şirketi, tarafından alınan karar ile 26 Kasım 2019 tarihinde seferlerini durduran şirket, 21 Aralık 2019 tarihinde tekrar operasyona başlayacağını duyurdu. Şirket ilk uçuşunu Cumartesi günü saat 11.15’te yapacak.

Atlasglobal mağdur yolcularına seslendi

26 Kasım – 21 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılamayan uçuşlara ait tüm biletler açığa alındığını aktaran şirket, iade ve değişiklik talepleri için bilet sahiplerinin başvuru yapması gerektiğini duyurdu. Bilet sahipleri başvurularını bilet satın alınan acenteye yada <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a> adresine PNR numarasıyla yapabileceklerini duyurdu.

https://www.turizmavrupa.com/ucuslarina-tekrar-baslayan-atlasglobal-magdur-yolcularina-seslendi/

. Towntalk
remove_red_eye301

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur