Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Polonya ESC Gönüllülük Projesi

Hashtag

Proje Tarihleri : 15 Temmuz 2020 – 15 Temmuz 2021

Proje Süresi : 12 Ay

Yer : Krakow (Polonya)

Gönüllü Sayısı : 1 (Bir)

Son Başvuru : 27 Aralık 2019, saat 23.00

Açıklama

Pi Gençlik Derneği’ nin Türkiye’ den gönderen kuruluş olduğu bu proje hakkında temel bilgiler aşağıdaki bilgi paketinde mevcuttur. Lütfen proje bilgi paketinde yer alan açıklamaları dikkatlice okuyunuz. Aşağıdaki açıklamalara göre başvuru yapabilirsiniz.

BİLGİ PAKETİ

Başvuru

Başvuru yapmak isteyen kişilerin İngilizce Europass CV (fotoğraflı özgeçmiş) ve İngilizce Motivasyon Mektuplarını en geç 27 Aralık 2019, saat 23.00’e kadar <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a> adresine göndermeleri gerekmektedir. Lütfen e-postanızın konu kısmına “ESC-024 Polonya” yazınız. Başvuruların çok olmasından dolayı konu kısmı doğru şekilde yazılmayan başvurular diğer e-postalar arasında kaybolabilir ve değerlendirmeye alınmayabilir. Bu nedenle bu konuya lütfen dikkat ediniz.

Başvuru Sonrası Süreç

Son başvuru tarihine kadar hiçbir başvuru için işlem yapılmaz. Başvuru süresi dolduktan sonra tüm başvurular değerlendirmeye alınır. Başvuruların yoğunluğu nedeniyle sadece olumlu değerlendirilen adaylar ile irtibata geçilir. Bu süreç tahmini başvuruların kapanmasından sonraki 1 aylık süreyi kapsayabilir. Sorularınız için lütfen [email protected] adresinden veya 0232 483 03 14 numaralı telefondan bizimle irtibata geçiniz.

https://www.abprojeyonetimi.com/polonya-esc-gonulluluk-projesi/

. Events
remove_red_eye345

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur