Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İngiltere'de Kiralar ev fiyatlarından hızlı artacak

Hashtag

Yapılan yeni bir araştırma son­rasında, İngiltere’de 2020 yılında kira fiyatları­nın, ev fiyatlarından hızlı artması­nın beklendiği açıklandı.

The Royal Institution of Char­tered Surveyors (RICS) tarafından yapılan tahminlere göre, gelecek yıl ev fiyatları yüzde 2 oranında artış gösterecek.

Bunun yanında, yapılan açıkla­malarda, piyasadaki kiralık ev ek­sikliğinin ise kira fiyatlarını arttır­maya devam edeceği ifade edildi.

Kira fiyatlarının 2020 yılında yüzde 2,5 oranında artacağı tah­min ediliyor. Gelecek yıl başkent Londra’daki kira artışı oranının ise yüzde 3 oranında olması bek­leniyor.

RICS’ten ekonomi uzmanı Tarrant Parsons, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Satın alma gücü ve düşük stok seviye­leri nedeniyle oluşan zorluklar, pi­yasayı etkilemeye devam edecek. Çıkış tarihinin yaklaşmasıyla Bre­xit belirsizlikleri de tekrar ortaya çıkabilir.

“Böylelikle, gelecek yıl ev fiyatları­nın yalnızca yüzde 2 oranında artma­sını ve genel satış hacmi görünümü­nün hareketsiz olmasını bekliyoruz.

RICS’ten Hew Edgar’ın konuyla il­gili açıklamalarıysa şu şekilde: “Ko­nut piyasasının uzun dönemli bir yaklaşıma ihtiyacı var. Geçmişte, birçok hükümet yönetimini konut pi­yasasına yaklaşımı düzensiz oldu ve esas sorunlar üstünkörü bir şekilde ele alındı. Ülkenin konut piyasasında gerçek ve devamlı bir gelişim iste­niyorsa bunun durması gerekiyor.”

. Towntalk
remove_red_eye228

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur