Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

PARİS'TE GAZİANTEP DÜĞÜNÜ

Hashtag

Profile image

Can

Île-de-France

PARİS’TE ‘ROMANTİZM İLE ANANEVİ GELENEĞİ ‘BULUŞTURAN GAZİANTEP DÜĞÜNÜ !

Son yıllarda en çok konuşulacak düğünlerden biri Paris’te yaşayan Türk İş adamlarından Gaziantepli Hasan ve Ayşe Yılmaz çiftinin biricik kızları Eylem ile Yılmaz ailesi gibi Gaziantepli olan ve İsviçre’de yaşayan Mustafa ve Fatma Aksu çiftinin oğlu Ferhat, ‘ Romantizm ve Ananevi Gaziantep geleneği ‘ buluşturdu. Keman ile Davul Zurna eşliğinde uzun süre unutulmayacak muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi.

Gaziantep yöresine has davul zurna eşliğinde barak ve bozlak havalarıyla oynanan oyunlarla şenlenen Eylem&Ferhat Aksu’nun düğünü için salona giren davetlileri, Gelinin anne ve babası Ayşe-Hasan Yılmaz ile damadın Anne ve babası Fatma-Mustafa Aksu çifti karşıladılar. Düğün için özel olarak davet edilen Kayalar müzik grubu ve davul zurna eşliğinde düğüne gelen davetliler gönüllerince Gaziantep yöresi oyunları oynadılar.

Gelin ile Damat, salona girişte havai fişekleri arasında davul zurna ile karşılama yapılırken, salona genç çift salonu dolduran davetlilerin alkış yağmuru ve bolca serpilen konfetiler altında salona girdiler. Fransız sanatçı Laure Schappler’in birbirinden güzel ve anlamlı sihirli kemanıyla seslendirdiği romantik eserler eşliğinde ilk danslarını yaptılar. Biricik kızlarını dans da yalnız bırakmayan Yılmaz çifti dansa eşlik ettiler.

Damat İsviçre’de yaşadığı için ve aynı zamanda İsviçre’deki yakın dost ve arkadaşlarının Paris’teki İsviçre’de de bir düğün yapılacağı davetlilere belirtildi. Paris’teki Melodi düğün salonunda gerçekleşen düğün ortamında Gaziantep yöresine has kına gecesi etkinliği gerçekleşirken, İsviçre’deki düğüne gidemiyecek olan Gelin’in arkadaşları ve Yılmaz ailesi Paris’teki dost ve akrabaları için kınayla düğünü bir arada yapmayı uygun buldular.

Işık seli içerisinde gerçekleşen düğün için Yılmaz ve Aksu aileleri tüm imkanlarını seferber ettikleri görüldü. Düğünün ve romantizmin büyüsünü bozmayacak ışıltıların yansıtıldığı Eylem ile Ferhat Aksu çiftinin muhteşem düğünü uzun süre katılanların hafızasında unutulmayıp yer edecek düğünler arasında yerini alacaktır. Genç çifti bizde www.hodrimeydan.net haber sitesi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kaynak: hodrimeydan.net

. Towntalk
remove_red_eye174

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur