Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

“Ufukta Yaşam Derneği”, Emirdağ Sokak Hayvanlarına Destek Gecesi Düzenledi.

Hashtag

Belçika’nın Gent şehrinde kısa bir süre önce kurulan ” Ufukta Yaşam Derneği” ilk etkinliğini, Afyonkarahisar iline bağlı Emirdağ ilçesinde yaşayan sokak hayvanlarının soğuk hava koşullarındaki zorlu yaşamlarını kolaylaştırmak, sokak hayvanlarına sağlıklı yaşam alanı oluşturmak için yaptı.

Sokak hayvanlarına destek gecesinde, davetlileri güler yüzle kapıda karşılayan “Ufukta Yaşam Derneği” Başkanı Şaban Aktepe, yönetim kurulu üyeleri Nurten Karadağ, Harun Akbel ve Satı Yeliz Aktepe, gece boyunca davetlilerle yakından ilgilendiler.

4 Ocak 2020 Cumartesi günü Antwerpseteenweg 113. 9080 Lochristi Ceylan Düğün Salonunda düzenlenen yardım gecesinin selamlama ve açılış konuşmasını yapan “Ufukta Yaşam Derneği” başkanı Şaban Aktepe, ” Ufukta Yaşam gönüllüleri, hepiniz hoş geldiniz. Yani hayal edilen, yani yaşama özen duyanların, yani dünyayı cennete çevirmek isteyenlerin, yani cenneti bu dünyada yaşamak isteyenlerin oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşudur Ufukta Yaşam.

. Towntalk
remove_red_eye271

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur