Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ANKARA ANLAŞMASI İLE İNGİLTERE’YE TAŞINMA İNGİLTERE’YE NASIL GİDİLİR?

Hashtag

Selam arkadaslar! :)

Bir suredir gelen Ingiltere'ye Nasil Tasindim? Ankara Anlasmasini Nasil Yaptim sorulariniza cevap olsun diye bu videoyu çektik. Beni uzun süredir takip edenler yaklasik 4 ay önce Ingiltere'ye tasindigimi biliyor ve surekli nasil tasindin diyordu. Ben Ankara Anlasmasi ile Ingiltere'ye tasindim.

Suan bu videoyu izleyen herkes yani siz, bu anlasmayi yapabilir ve Ingiltere'ye gelebilirsiniz. Türkiye'den nasil gidir? Yurtdisina nasil gidilir? Nasil göç edilir? tarzi sorulariniz varsa eger, umarim bu video ile size yardimci olabiliriz.

Videoda da bahsettigimiz gibi Ankara Anlasmasi sadece Ingiltere'yi kapsamiyor. Diger avrupa ülkelerini de kapsiyor ve hangi ülkeler oldugundan da bahsettik. Fakat bizim ayrintili olarak bahsettigimiz ülke Ingiltere.

Eminim daha çok sorulariniz olacaktir. Lütfen bunun için sorularinizi yorumlara yazin çünku 2. videoda sorularinizi yanitlayacagiz.

. Towntalk
remove_red_eye209

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur