Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA - TÜRKİYE SEFERİ YOLCULARI MAĞDUR OLDU !

Hashtag

EYAD Derneği Başkan Yardımcısı Erol Top, 17 Ocak Eskişehir-Brüksel arası gerçekleşecek seferi yolcularının mağdur olduğunu ifade etti.

Erol Top, yaklaşık 160 yolcunun 24 saattir mağdur olduğunu belirtti.

“Promosyonlar yapılırken bu sorunlar neden söylenmiyor” diyerek isyanını dile getiren Erol Top, bir daha Eskişehir-Brüksel seferlerini almayacağına vurgu yaptı.

24 saattir beklediklerini ve yorgun düştüklerini belirten Erol Top, olayı şu ifadelerle özetledi; “17 Ocak 5.00’te Eskişehir-Brüksel seferini yapacak olan Türk Hava Yolları uçağı, Eskişehir’deki kötü hava şartları nedeniyle iptal oldu. Herkes evine dağıldı. Bir gün sonra yani bugün bütün yolcuları önce Eskişehir havalimanına yönlendirdiler sonra oradan da otobüsle Ankara’ya götürdüler. Bu sabah saat 5.00’te Ankara’dan Brüksel’e uçacağız. Ama diğer uçaklarda böyle bir sistem yok ve rahat bir şekilde iniyor. Türk Hava Yolları’nın bu yapmış olduğu ilk değil ve son da olmaz herhalde.”

Sait Köse de tepki göstermişti

Uzun yıllar Schaerbeek belediyesinde belediye başkan yardımcılığı yapan Sait Köse de geçtiğimiz Aralık ayında, sosyal medyada yayınladığı yazıda “Eğri oturup doğru konuşalım Eskişehir doğru düzgün bir havalimanı haketmiyor mu ?” diyerek tepkisini dile getirmişti

https://www.yenivatan.be

. Towntalk
remove_red_eye1275

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur